Kotlin & Java uitbreiding

27-10-2020

Frontend, backend, full-stack waar ligt de scheidslijn? Bij [code]capi hebben we deze lijn helemaal uitgewist. We gaan ons volledig richten op het hele plaatje. We zijn dan ook blij dat we kunnen melden dat we per direct ook Java en Kotlin projecten gaan oppakken.

De combinatie Java en Angular is natuurlijk al jaren een beproefd recept en daar bieden we nu dus ook de helpende hand. Daarnaast zijn we super enthousiast over Kotlin en de mogelijkheden die deze taal ons biedt.

Erg trots zijn we dat Cliffred van Velzen zich aansluit bij [code]capi als Kotlin en Java specialist. Cliffred gaat niet alleen starten aan een supergaaf Kotlin project maar hij zal ook de verantwoordelijke eindbaas van onze Java/Kotlin tak worden. Met Cliffred kunnen we ons credo "100% developer-driven" voortzetten. Met onze developer mindset en kennis van zowel de frontend als de backend kunnen we onze klanten nog beter helpen en gaan we onze kennis verbreden voor onze developers.

Heb je kennis van Java of wil je bij een echte Kotlin-club werken dan willen we graag eens met je kennismaken. We zijn op zoek naar Java & Kotlin developers die graag aan de mooiste opdrachten in Nederland voor ons willen werken. Developers die niet stil willen staan en het leuk vinden om elke dag weer wat te leren. Herken jij jezelf hierin? Kijk dan direct bij onze vacatures voor meer informatie.

Heb je vragen of wil je Cliffred direct feliciteren? Stuur hem dan een mailtje op cliffred[at]codecapi.nl