Nieuwe website!

10-05-2020

Hoewel we veelal positieve reacties ontvingen op de vorige, en onze eerste, website zijn we zelf nooit zo tevreden geweest met ons digitale uithangbord.

Als interim agency dat de beste developers zegt te hebben voelden we ons toch wat ongemakkelijk bij de vorige website. Die versie is destijds in enkele dagen door ons zelf gebouwd met de gedachte: we moeten iets. Bij het starten van een bedrijf komt veel kijken en kun je misschien minder tijd aan je website besteden dan je eigenlijk zou willen. Gelukkig zijn we direct na de oprichting zo druk geweest dat er geen tijd was om een nieuwe versie te ontwikken.

Nu, na anderhalf jaar, willen we toch graag uitstralen waar we voor staan bij __[code]__capi. Dat is tot uiting gekomen in de nieuwe website. Met hulp van Maaike Schutten voor de teksten is de nieuwe website tot stand gekomen. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat.

Voor de developers een lijstje van gebruikte technieken: Gatsby met React en TypeScript, contentful als cms/content provider waarbij de data opgehaald via GraphQL. De website wordt gehost op Netlify met Cloudflare als CDN.

We horen graag wat jullie ervan vinden!