Corona update

20-04-2020

De eerste weken

Momenteel is het gevolg van de corona pandemie voor ons vooral dat onze medewerkers niet of veel minder op locatie bij de klant aanwezig zijn om de werkzaamheden uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat het onze medewerkers thuis aan niets ontbreekt om het werk zo goed mogelijk uit te voeren. De eerst paar weken thuiswerken zijn gelukkig heel productief geweest!

Prentenboek over Corona

Myrthe van Til heeft een prentenboekje ontwikkeld voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar om hen te vertellen over Corona.

Het is een eenvoudig geïllustreerd prentenboekje geworden, waarin op een laagdrempelige manier aan jonge kinderen wordt verteld wat er op dit moment aan de hand is in Nederland. Daarnaast wordt er uitgelegd wat we met elkaar kunnen doen om ervoor te zorgen dat de oude en kwetsbare mensen niet ziek worden.

Wij hebben Myrthe geholpen met een website waar ze het boekje kan verkopen. De website is te bekijken op de volgende url: https://prentenboekovercorona.nl/

Juist nu is flexibele inzet interessant

In deze tijden kan het voor je bedrijf extra interessant zijn om gebruik te maken van interim personeel om je digitale project op te starten of af te maken. Onze consultants zijn ook nu in staat om direct aan de slag te gaan en waarde te leveren voor je dienst of product.

Projecten

Ben je op zoek naar een developer om mee te werken aan je project dan kunnen we je nog net zo goed helpen als voorheen. We zijn flexibel en denken graag mee hoe we gaan samenwerken. Neem dus vooral contact op, we leggen graag uit wat we voor je bedrijf kunnen betekenen.

Normaliter werken we voor onze klanten veelal op locatie bij de klant. We kunnen ons echter voorstellen dat het nu beter uitkomt om de ontwikkeling van je applicatie helemaal uit te besteden. Ook dat is mogelijk bij ons. We kunnen het volledige project uit handen nemen en de werkzaamheden bij ons op kantoor uitvoeren.

Developers

We zijn momenteel nog steeds op zoek naar nieuwe developers. Heb je interesse om eens kennis te maken schroom dan niet om contact op te nemen. We drinken graag eens een kop koffie op gepaste afstand of we maken kennis door een videocall te plannen.