Jette Sturm

Door Jette Sturm

14 november 2022

Een nieuwe keuken ... of toch niet?

Op maandag 14 november zijn Chris, Jennifer en Jette met z'n drieën naar de IKEA gegaan om een nieuwe keuken uit te zoeken voor op het kantoor. Vol goede moed zijn ze de auto ingestapt. Chris had Jennifer en Jette beloofd dat ze een MEGA ijsje zouden bouwen bij de softijsmachine in de IKEA.

Naast dat ze een nieuwe keuken nodig hadden, wilde ze ook meer snijplanken, lampen en stopcontacten scoren. Jette wilde graag een leuke post maken voor op LinkedIn, dus had ze haar camera meegenomen om wat foto's te schieten tijdens de zoektocht naar een nieuwe keuken. Ze heeft Chris en Jennifer in verschillende kamers laten poseren en ze hebben ontzettend gelachen. Naast alle gekkigheid was het ze gelukt om een mooie keuken uit te kiezen.

Voldaan liepen Chris, Jennifer en Jette richting de kassa. Onderweg naar de kassa zag Chris een megazak met Daim chocolade liggen en die moest uiteraard mee naar kantoor (deze was binnen een week op).

Na onze geslaagde missie wilde ze natuurlijk nog een megasoftijsje. Toen ze bij de keuken aankwamen zagen ze dat deze werd verbouwd, dus hierdoor konden ze geen MEGA ijsje meer bouwen. Dit was echt een zwaar diepte punt, maar gelukkig hadden ze de zak met Daim chocolade nog.

Eenmaal aangekomen op het kantoor was de missie toch niet zo geslaagd als ze gedacht hadden. Rick vond de keuken toch niet helemaal passend in ons kantoor, dus deze moest teruggebracht worden. Al met al hebben we nog steeds geen nieuwe keuken en zijn we drie kilo zwaarder van de chocolade. Gelukkig hebben wel leuke foto's gemaakt en een leuke dag gehad. Wil je nou meer foto's zien? Check dan de post op LinkedIn of Instagram :)

Benieuwd naar meer? check ook deze berichten