Welkom Tom!

06-04-2020

Vandaag is het de eerste dag van Tom Klaver bij __[code]__capi. Een beetje gekke start maar dat mag de pret niet drukken. Welkom Tom! We zijn blij dat je er bent.

Tom is een getalenteerde full-stack developer met ruim 7 jaar ervaring. Tom behaalde zijn BSc en MSc in natuurkunde (track Particle Physics) aan de Universiteit van Amsterdam. Voor zijn proefschrift werkte hij aan technologie achter protonen radiografie, een methode die mogelijk de nauwkeurigheid van protonenbestraling van tumoren kan verbeteren.

Tom is in staat om ontzettend snel nieuwe technieken en talen te leren waardoor hij een zeer brede ervaring heeft opgebouwd. Je kunt hem dan ook het beste omschrijven als een fullstack developer met een voorliefde voor JavaScript. In de frontend heeft hij met de meeste moderne frameworks gewerkt en ook in de backend kan hij uit de voeten met Python, PHP, Java en C++. Daarnaast heeft hij ervaring met DevOps en cloud oplossingen omdat hij al enkele jaren werkt met Docker, Kubernetes en AWS.