over ons

Door developers, voor developers

[code]capi is opgericht door Chris Koster en Rick Ekelschot, allebei ervaren developers. Tijdens hun werk voor toonaangevende bureaus en organisaties ontdekten ze hoe een project gaat vliegen als je de juiste developers bij elkaar brengt. Daarom is [code]capi 100% developer-driven. We begrijpen de werkelijkheid van onze opdrachtgevers en weten als geen ander hoe we die puzzels het slimst oplossen, met developers waarop je kunt bouwen.

Dit kunnen we voor je betekenen

Bekijk onze video

Alles voor de beste code

Bij [code]capi willen we de beste online-oplossingen leveren, met een team van top developers. En daar gaan we ver voor. We koppelen bijvoorbeeld geen developers aan projecten, maar andersom. Alleen zo is de toegevoegde waarde voor opdrachtgever én developer namelijk optimaal. We koesteren een cultuur waarin zelfstandigheid centraal staat en waarin we elkaar altijd verder helpen. Zo worden we samen steeds beter. 

Meer over onze cultuur

[CAPI]CAST

[capi]cast is een Nederlandse tech-podcast gemaakt voor en door developers & Jette. Elke aflevering bespreken Koen en Jette een JavaScript gerelateerd onderwerp. Jette zal als leek een poging wagen om het onderwerp uit te leggen. Vervolgens is het aan Koen om te kijken of Jette dicht in de buurt zit. Elke aflevering hebben we een leuke gast en sluiten we af met de top-picks van Koen en Jette.

Beluister de podcast

wie we zijn

Rick Ekelschot

Rick Ekelschot

Rick was front-end-developer bij Magic Bullet, CODE D’AZUR, Frontmen, Lead developer bij Albert Heijn en is nu co-founder van [code]capi.

Rick Ekelschot op LinkedIn
Chris Koster

Chris Koster

Chris was front-end-developer bij de NOS, ABN Amro, Fox Sports en Albert Heijn en is nu co-founder van [code]capi.

Chris Koster op LinkedIn