Jette Sturm

Door Jette Sturm

11 september 2022

Alle Capi's verzamelen!

Na maanden lang wachten op dit moment is het dan eindelijk zover. Er is een playlist gemaakt op Spotify, er zijn activiteiten bedacht, de kamerindeling is gemaakt en de koffers zijn gepakt. De Capi's gaan naar het zonnige Canyelles in Spanje!!!

Een aantal Capi's hadden een vlucht eerder genomen, zodat zij al wat boodschappen konden doen voor in de villa. De rest heeft zich verzameld op Schiphol waar de eerste biertjes al werden opengetrokken. Het was nog even spannend of we niet in een ontzettend lange rij zouden komen te staan, maar dit was niet het geval. We konden zo door de douane naar de gate.

De villa

Na een korte en rumoerige vlucht (die overigens door onszelf kwam) waren we rond 21:00 uur geland in Barcelona. Daar stond een bus op ons te wachten die ons naar de villa zou brengen in Canyelles. In de bus was er een gemixte sfeer van Capi's die wilde slapen en Capi's die zin hadden in een feestje. Toen we uiteindelijk arriveerde bij de villa keken we onze ogen uit. HET WAS PRACHTIG! Een mooie grote villa met een mega zwembad.

Anthony, Maiko, Maurice en Melih stonden ons vanaf het dakterras op te wachten en zorgde ervoor dat de benodigde spullen al in de villa aanwezig zouden zijn. Het duurde niet lang voor de eerste Capi's het zwembad onveilig gingen maken. De muziek ging aan, drankjes en chips kwamen op tafel en het genieten kon beginnen.

De catamaran

Goedemorgennnn! De tweede dag kan beginnen. We hebben met z'n allen heerlijk ontbeten aan de lange eettafel buiten op het dakterras. We hadden koffie, jus d'orange, yoghurt met fruit, roerei, heerlijk beleg en vers brood. Na het ontbijt was het tijd om te chillen. We gingen zwemmen, spelletjes doen en relaxen.

Rond een uur of 14:30 was het tijd om taxi's te bestellen, want de eerste activiteit stond gepland, namelijk een boottocht op de catamaran! Eenmaal aangekomen op het strand mochten we de hele groep de catamaran op. We hebben vier uur lang gevaren met muziek, onbeperkt drank en een barbecue. We hebben gedanst, veel gelachen en gezwommen. Het was geweldig.

Na de boottocht zijn we weer richting de villa gegaan. Toen de zon onderging was het alweer tijd voor activiteit nummer twee, de pubquiz! Chris en Rick hadden waren de quizmasters van de avond en hadden alle Capi's verdeeld in teams. Ieder team moest allerlei soorten vragen beantwoorden en activiteiten uitvoeren. Zo hebben we bijvoorbeeld de lyrics van een aantal nummers moeten zingen toen de muziek stopte. Dit ging zeker niet zonder slag of stoot, want alle Capi's wilde winnen. Het was hilarisch en een zeer geslaagde dag.

Club capi's

Rise and shine! De derde dag is aangebroken en vandaag stonden er weer super veel leuke activiteiten gepland. We moesten een beetje op tijd ons bed uit, want de eerste activiteit begon al om 11:00 uur. Nadat we weer lekker ontbeten hadden gingen de eerste Capi's richting de haven. We gingen jetskiën!!! Aangekomen bij de haven gaf El Monitor ons de instructies voor het veilig varen op een jetski. Alle Capi's gingen in beastmode, dus het zeewater vloog je om de oren. Toen de Capi's weer aan land kwamen was het tijd om te gaan lunchen. Alle Capi's liepen met bibberende benen richting het restaurant. We waren namelijk helemaal kapot na het jetskiën.

Bij het restaurant stond er voor ons een prachtige lange tafel klaar. Hier hebben we heerlijk geluncht en gedronken. Na de lunch zijn we terug gaan lopen naar de villa. Het bier was op, we gingen in de avond barbecueën en we moesten de benodigdheden voor de volgende activiteit halen, dus hebben we een tripje gemaakt naar de supermarkt. De volgende activiteit was namelijk een spelletjesparcours afleggen.

Toen Rick en Jette alles hadden klaargelegd was het tijd om te gaan beginnen. Chris was ondertussen het vlees aan het klaarmaken. De spelletjes waren een groot succes, want we hebben onwijs gelachen om de soorten spelletjes die we moesten doen. Zo hebben we slagroom van onze polsen omhoog moeten slaan om het vervolgens met onze mond op te vangen, hebben met panty's om ons hoofd flesjes omgeduwd en moesten we een estafette lopen met een lepel in ons mond met daarop een ei. Na de spelletjes zijn we lekker gaan eten en gingen we ons klaarmaken voor de laatste activiteit van de avond ...

Rond een uur of 00:00 stapte we met z'n allen in de taxi om naar club "Disco Tropics" in Lloret de Mar te gaan. Dit moest DE club van Lloret zijn, dus we hadden hoge verwachtingen ;). Toen we ons met z'n allen voor de club verzameld hadden mochten we naar binnen. We hadden VIP-tafels gereserveerd, dus we werden door beveiligers naar onze plekken begeleid. Er werden flessen besteld en het feest kon beginnen!

De club was best groot en had meerdere ruimtes. We hebben gedanst, gelachen en ontzettend genoten van elkaar en van de muziek. Rond een uurtje of 04:00 besloten we om ons weer te gaan verzamelen voor de club. Sommige Capi's waren niet weg te slaan uit de club, maar uiteindelijk zijn we met z'n allen terug naar de villa gegaan. De meeste Capi's kropen direct hun bed in en een aantal gingen het zwembad in of nog wat eten in de keuken. Het was een avond om nooit te vergeten!

Meer dood dan levend

De wekker ging om 8:00 uur! Man man man ... we waren niet uit ons bed te krijgen na afgelopen nacht. Om 09:00 moesten we namelijk al de villa verlaten. We moesten onze koffers inpakken en de ravage van de vorige dag opruimen. De een had meer slaap gehad dan de ander, maar de meesten waren meer dood dan levend. Toen de gehele villa leeg was vertrokken we met z'n allen naar Barcelona. Daar gingen we de stad verkennen en wachten op onze terugvlucht. Hier hebben we met z'n allen voor de laatste keer gezamenlijk geluncht. Na de lunch zijn de meeste Capi's ergens in een bar gaan zitten om de tijd te doden en de anderen waren desperate op zoek naar een massagesalon.

Helaas komt aan al het goede een eind en was het tijd om terug naar Nederland te vliegen. Dit keer was het een vrij rustige terugvlucht (hoe zou dat nou komen ...). We hebben elkaar en vooral Chris en Rick bedankt voor een onvergetelijke trip en namen vervolgens afscheid van elkaar.

Trip om nooit te vergeten

Helaas komt aan al het goede een einde en was het tijd om terug naar Nederland te vliegen. Dit keer was het een vrij rustige terugvlucht (hoe zou dat nou komen ...). We hebben elkaar en vooral Chris en Rick bedankt voor een onvergetelijke trip en namen vervolgens afscheid van elkaar.

Capication aftermovie

poster

Benieuwd naar meer? check ook deze berichten